fő tartalom

Felkészülés a téli hóhelyzetre - tájékoztatás

A téli hóhelyzet védelmi munkájának előkészítése tárgyában egyeztettek a mai napon (2013. november 27. szerda) a Dunaújvárosban érintett intézmények és szervezetek vezetői.

Lóki Richárd tűzoltó őrnagy, Polgári Védelmi Felügyelő tájékoztatta az érintett szakmai vezetőket és megbízott képviselőiket a várható feladatokról.

Tekintettel az eddigi évek tapasztalataira, a már hatékonyan kialakított kommunikációs vonal mentén, folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot az érintett szakhatóságok és önkormányzati intézmények, felkészülnek a lehetséges intézkedésekre, az eddigi évek bevett gyakorlata alapján. Azaz például a szociális szféra frissíti a számára rendelkezésre álló adatokat az ellátottjaira vonatkozóan, az önkormányzat előkészíti a szükséges intézkedéseket a védelmi feladatok vonatkozásában (sürgősségi fakészlet felhalmozása, védekezési feladatokra összpontosítható humánerőforrás biztosítása stb.).

Mind Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, mind Dunaújváros Járási Hivatala megteszi a szükséges előkészületeket, s a jövőben is folyamatosan tájékoztatják a médián keresztül is a lakosságot a további információkkal kapcsolatban.

Pálfi-Németh Tünde
önkormányzati sajtószóvivő
DMJV PMH

  • Frissítve: 2013. december 4.
  • Létrehozva: 2013. november 27.