fő tartalom

Éjszakai Mikulás Kupa

Az idén is megrendezik az Éjszakai Mikulás Kupát 2013. december 07-én szombaton! A rendezvény alkalmával a fiatal korosztályt a szombat esti órákban a sportpályára tudják hívni, hogy sportoljanak és versenyezzenek egymással. Idén 10 csapat nevezését fogadják el, melyeket 2  ötös csoportba sorsolnak ki. A csoportküzdelmek este 19.00 órakor kezdődnek.

A tornára 10 csapat jelentkezését fogadják el, melyek 2 ötös csoportba kerülnek kisorsolásra. A csoportokon belül körmérkőzések döntik el a csoporthelyezések sorrendjét. A csoportok első négy helyezettjei jutnak tovább a legjobb 8 csapat közé. Ők egyenes kieséses rendszerben folytatják tovább a küzdelmeket majd a legjobb négy csapat keresztmérkőzést játszik a döntőbe jutásért a vesztesek a 3. helyért mérkőznek, míg a győztesek döntő mérkőzést játszanak a tornagyőzelemért. Ahogyan már megszokhatták a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az első három helyezettnek oklevelet, kupát és érmet ad, valamint a legjobb játékosnak, kapusnak és a gólkirálynak egy-egy különdíjjal ismeri el játékát.

A nézőknek és a játékosoknak 7-es rúgó versenyt hirdetnek meg, ahol a fődíj egy JOMA teremcipő, melyet a Zeus sportáruházban vehet át a legjobb rúgó!

Várhatóan a kupa eredményhirdetése reggel 6.00 órakor lesz.

Sok szeretettel várnak mindenkit a tornára!

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG
Petrás Gábor Főtitkár

+ 36 70 616 59 41
dmjv.dlsz@gmail.com
www.dlsz.hu

  • Frissítve: 2013. december 6.
  • Létrehozva: 2013. november 27.