fő tartalom

"Az év praxisa a Kárpát medencében!" Várják a történeteket!

Az Országos Alapellátási Intézet immáron negyedszer írja ki pályázatát, hogy növelje a hazai, illetve a határon túli háziorvosok és nővérek presztízsét, megbecsülését. Bár a kezdeményezés 4 éves, a szándék, hogy megjutalmazzák a legjobb praxisokat már több évtizedes. Idén is, mint tavaly a nemzethez tartozásra teszik a hangsúlyt, így a felvidéki, az ukrajnai, az erdélyi, és a vajdasági magyar orvosok is bekerülhetnek a díjazottak közé, hiszen a Kárpát-medencében azonos közegben élünk.
 

"Az év praxisa a Kárpát medencében" díjat, 10 hazai és 10 határon túli háziorvos nyerhet el- munkatársaival, a nővérekkel együtt- a páciensek, illetve az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslata alapján.

Ezért a páciensek mellett idén is várjuk az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslatait is! Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet, és a praxist díjazzuk!
Írhatnak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, egy- egy küzdelmes gyógyulásról, és persze az életmentésről, illetve mindarról, ami önöknek a legfontosabb.
Kérjük, történetük minimum 15 – 20 mondatos legyen! Mivel orvosukat illetve, a praxisában dolgozó nővéreket értesíteni szeretnénk arról, hogy szerepelnek portálunkon, ne feledkezzenek meg adataikról! Szükségünk van elérhetőségükre: az orvos és a nővér pontos nevére, a praxis e-mail címére, a rendelő telefonszámára.
Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét a www.azevpraxisa.hu ajánló oldalán küldhetik be 2014. március 10-ig.

A sztorik értékelése után a zsűri az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet javasolja a második körbe. A toplistás történeteke- abc sorrendben- elolvashatják internetes portálunkon, és önök választhatják ki a legjobbakat közülük.

Kérjük, szavazzanak március 16. és március 30. között portálunkon! Az Önök szavazatai alapján legmagasabb pontszámot elérő 10-10 történet orvos- nővér főszereplője kapja „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat 2013-as OALI díját. Részleteket pályázati kiírásunkban olvashat. Kérjük keresse fel a

 Reméljük, Ön is úgy dönt, hogy ajándékot nyújt át háziorvosának! Önnek öt perc, neki egy életre szóló ajándék! Csak rákattint a http://www.azevpraxisa.hu/ portálra, és  máris segíthet szakmailag és emberileg is elhivatott orvosának és munkatársainak azzal, hogy  leírja kedvenc sztoriját és névvel - címmel elküldi ajánlását nekünk.
Ajánlja Ön is kedvenc háziorvosát és praxisát!
Küldje el nekünk saját történetét, amiben szerepel egy mosoly, egy pontos diagnózis, egy nagyszerű terápia, egy küzdelmes gyógyulás, vagy akár egy életmentés. Ha több információra van szüksége, tekintse meg archívumunkban a tavalyi ajánlásokat. Kérjük, ismerősei, munkatársai, barátai körében vigye hírét pályázatunknak!

http://www.azevpraxisa.hu/cim:Ajanlja-kedvenc-praxisat

  • Frissítve: 2013. december 13.
  • Létrehozva: 2013. december 12.