fő tartalom

Március 20-ig lehet elküldeni a "Dunaújváros Ifjúságáért Díj" felterjesztéseit!

A "Dunaújváros Ifjúságáért" díj azon személyeknek vagy közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban az ifjúsági korosztály nevelésében, az ifjúságvédelemben, vagy a fiatalok számára nyújtott szolgáltatások szervezésében kiváló munkát végeztek. A rendelet értelmében a díjat egy évben legfeljebb 2 személynek, illetve közösségnek lehet odaítélni. A díj elhunyt személynek posztumusz díjként is adományozható. A felterjesztéseket Dunaújváros MJV Polgármesteréhez kell írásban benyújtani, március 20-ig. Részletekért kattintson a  "tovább" linkre!

A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, vagy közösség nevét, a kifizetéshez szükséges adatait (születési hely és időpont, anyja neve, TAJ szám, adóazonosító), valamint az elismerni kívánt tevékenység részletes ismertetését.

Egy személy vagy közösség a díjat csak egyszer kaphatja meg. .A korábban díjazott személyek névsora a város honlapján megtalálható az alábbi linkre kattintva: http://www.dunaujvaros.hu/dunaujvaros_ifjusagaert_dij

A javaslatokat Cserna Gábor polgármester úrhoz kell írásban benyújtani 2014. március 20-ig (Városháza tér 1-2., Polgármesteri Hivatal "A" épület II. emelet 202-es iroda), és a borítékon kérjük tüntessék fel: „Dunaújváros Ifjúságáért Díj”.

 

  • Frissítve: 2014. március 9.
  • Létrehozva: 2014. március 3.