fő tartalom

Hogyan legyél sikeres munkavállaló? Viselkedési etikett, önéletrajz és motivációs levél írás a sikeres pályakezdéshez.

A TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0051 "Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Dunaújvárosi Főiskolán” pályázat részeként a főiskola a hazai felsőoktatás és a magyar tudomány eredményeinek megismertetése, elismerése és társadalmi elfogadottságának növelése érdekében középiskolai szakmai tudományos fórumot tartott.

A pályázat keretében immár harmadik alkalommal került megrendezésre a középiskolai tudományos szakmai fórum. Korábban a műszaki tudományterület aktuális kérdéseiről, várható jövőképéről cseréltünk eszmét a középiskolásokkal, most azonban olyan praktikus tanácsokkal igyekeztünk ellátni őket, mellyel sikeresen léphetnek a pályakezdők útjára. Akár az érettségi, akár a diploma megszerzése után. Rendezvényünkre közel 300-an látogattak el. Gyakorlati példákon keresztül mutattuk be hogyan kell olyan önéletrajzot és motivációs levelet írni, mellyel várhatóan garantált az interjúra való bejutás lehetősége, majd játékos és interaktív módon,
közösen véleményeztük, hogyan illik felöltözni és milyen viselkedésnormákat illik követni az személyes interjú során. Meghívott sminkes és fodrász szakembereink segítségével a rendezvény ideje alatt a megszerzett új ismereteket a gyakorlatban is ki lehetett próbálni. Az előadásokat követően a főiskola Karrier Napján is részt vehettek érdeklődőink.

  • Frissítve: 2014. április 3.
  • Létrehozva: 2014. április 2.