fő tartalom

Elkészült a Derkovits utcai parkoló

Hírkép: Elkészült a Derkovits utcai parkoló

Két héttel a határidő előtt elkészültek a Derkovits utcai nagyparkoló felújításával a DVG Zrt munkatársai. Nem egészen egy pónappal ezelőtt kezdődtek meg a munkálatok a Derkovits utcai parkolóban, ma már viszont a lakók rendelkezésére áll, megújult aszfalt burkolattal és friss felfestésekkel. Kijavították a sérült szegélyeket, a járdákat pedig akadálymentesítették. A felújítást az Önkormányzat megrendelésére a DVG Zrt. végezte. http://www.infodunaujvaros.hu/hir_olvas/permalink:hatarido-elott-elkeszult-a-derkovits-utcai-parkolo-2014-07-18-062958/

Nagy Zsolt  DVG Zrt. ágazatvezető, elmondása szerint az idő is nagyon kegyes volt hozzájuk. A hatékonyság növelése érdekében egyrészt emelték a fizikai létszámot, másrészt növelték a munkaidőt a tervezetthez képest.

Cserna Gábor polgármester elmondta, hogy az Önkormányzat kérésére a DVG Zrt. soron kívül elvégezte a mintegy ezer négyzetméteres parkoló bővítését és felújítását. A lakók egyik régi igénye, vágya  teljesült.

Izsák Máté a körzet képviselője köszönetét fejezte ki a lakóknak a kitartásukért, türelmükért, hiszen elég nehéz 1 hónapon vannak túl. Megköszönte a DVG Zrt. gyors és precíz munkáját. Megemlítette, hogy további terveik között szerepel a szemétgyűjtő edények kihelyezése, valamint kutyafuttató kialakítása.

Forrás: http://www.infodunaujvaros.hu/hir_olvas/permalink:hatarido-elott-elkeszult-a-derkovits-utcai-parkolo-2014-07-18-062958/

  • Létrehozva: 2014. július 18.