fő tartalom

XIII. Carissa Kupa "Az Ország Közepe"

Hírkép: XIII. Carissa Kupa "Az Ország Közepe"

Megkezdődtek a XIII. Carissa Kupa, előkészületei. A szervezők a program kialakítását és lebonyolítását alaposan átbeszélték és a már hagyományosan a tornához kapcsolt jótékony kezdeményezést is megvitatták. A Társadalmi Felelősség Bizottságának javaslatát elfogadva, életmentő készülékre gyűjtenek a torna során, mely a magyarországi defibrillátor térkép szerint igencsak indokolt, hiszen Dunaújvárosban mindössze kettő, mindenki számára hozzáférhető készülék van kihelyezve. (Önkormányzat, Uszoda) Az utóbbi évek – országos mércével mérve is – egyik legnépszerűbb és legsikeresebb kispályás labdarúgó tornájára már folyamatosan érkeznek a nevezések. A nagy érdeklődésre való tekintettel ezúttal három napos lesz a rendezvény (2015. január 2-3-4). Az ország legkülönbözőbb pontjairól jelezték már részvételi szándékukat csapatok, de a helyi erők is készülődnek, hogy ha lehet, itthon tartsák a híres trófeát és a dicsőséget.

Most is lesz a tornán tombola, melynek a fődíja két személyre szóló belépőjegy az AS Róma-Udinese olasz bajnoki mérkőzésre. A várhatóan remek találkozók mellett nagyszerű gálamérkőzések, sztárvendég és igazi futball-hangulat várja majd a kilátogatókat!

A TORNA FŐVÉDNÖKE:

Cserna Gábor Dunaúváros Megyei Jogú Város Polgármestere

A TORNA LEBONYOLÍTÁSA:
A csoportmérkőzések péntek délután kezdődnek és szombaton este érnek véget. Vasárnap a továbbjutott csapatok küzdenek meg kieséses rendszerben. A rendezvényt színesítik utánpótlás csapatok mérkőzései, a délutáni döntők elé pedig látványos gálamérkőzéseket szervezünk. Pályára lép többek között a Parlament válogatott és a dunaújvárosi Rendvédelmi Válogatott is. A döntő előtt pedig a világhírű Szász Kitti freestyle töbszörös világbajnok kápráztatja el a közönséget.

DÍJAZÁS:
1. helyezett: 200.000,- Ft + oklevél + serleg + vándorserleg + egyedi érem
2. helyezett: 80.000,- Ft + oklevél + serleg + egyedi érem
3. helyezett: 50.000,- Ft + oklevél + serleg + egyedi érem
Tárgyjutalomban részesül a torna gólkirálya, a torna legjobb kapusa, legjobb mezőnyjátékosa és a döntő játékosa is.

A legjobb dunaújvárosi csapat egy vacsora meghívást kap a dunaújvárosi Aranyhordó és Pálinkaházba.

Zeus Kupa:

1. helyezett: oklevél + serleg + érem
2. helyezett: oklevél + serleg + érem
3. helyezett: oklevél + serleg + érem

TOMBOLA:
A rendezvény ideje alatt tombolát lehet vásárolni, melynek fődíja egy két személyes utazás Rómába az AS ROMA - UDINESE mérkőzésére!

Adj esélyt a szívnek!

Jótékony akció a Carissa Kupán!
Adj esélyt a szívnek!

A hirtelen szívhalál kiszámíthatatlan. A statisztikák szerint Magyarországon naponta hetvenen halnak meg így. A gyors és szakszerű beavatkozásnak óriási szerepe van abban, hogy ilyen esetekben megmentsük embertársunkat, sporttársunkat, barátunkat, vagy éppen rajtunk segítsenek. A váratlanul bekövetkező hirtelen szívhalál megrázó esemény, főként, ha sportoló esik áldozatául, ráadásul ismert szívbetegség nélkül is előfordulhat. Egy életmentő készülék (defibrillátor) segítségével elkerülhető lehet a tragédia. Ezért a XIII. Carissa Kupához kapcsolva, gyűjtést szervezünk, hogy a Dunaújváros Sportcsarnokba a tornát követően egy modern félautomata készüléket kihelyezhessünk. Adakozni a helyszínen is lehet. 5000.- forintos hozzájárulás esetén a támogató magánszemély, vagy cég neve felkerül az adományozók vizuál táblájára. A háziasszonyok (Lázár Barbara és Pasker Renáta) segítenek az érdeklődőknek!

TOMBOLA

Értékes nyeremények!

A rendezvény ideje alatt a helyszínen tombolát lehet vásárolni. A tombola teljes bevétele az életmentő készülék megvásárlásához gyűjtött alapba kerül. A tombolajegyeket a Carissa Kupa háziasszonyainál, Lázár Barbaránál és Pasker Renátánál lehet megvenni! A sorsolás közvetlenül a díjkiosztó ceremónia előtt lesz megtartva. A tombolajegyek ára: 500.- forint

Szász Kitti a Carissa Kupán!

Világhírű sztárvendég a XIII. Carissa Kupán!

A világ legjobb női freestyle-focistája történetesen magyar, aki napjaink legnagyobb futballcsillagait is elkápráztatta már trükkjeivel. Ez az a sport, amelyhez a tehetségen és a páratlan technikai tudáson kívül óriási szorgalomra is szükség van. A világ- és Európa-bajnok Szász Kitti érkezik Dunaújvárosba a Carissa Kupára, hogy megmutassa tehetségét és tudását. Kitti vasárnap a döntő mérkőzés előtt mutatja be trükkjeit, amit évek óta gyakorol és naponta 4-5 órás edzéssel tökélesít. A Carissa kupán Kitti nem csak bemutatja tudását, hanem különleges akcióval is fog kedveskedni a gyerekek számára!

Gálamérkőzések!

Parlament válogatott - Dunaújváros Rendőrkapitányság Válogatott

Dunaújváros PASE U9 - Dunaföldvári Holler UFC U9
További információ:
www.dlsz.hu

XIII. Carissa Foci Kupa Felvezető videó

http://youtu.be/pgzSpm8qhh4

  • Létrehozva: 2014. december 17.