fő tartalom

Józsáné Barabás Magdolna

Józsáné Barabás Magdolna pedagógus családból származik. Pedagógiai munkásságát 1982-ben napközis nevelőként kezdte a Móricz Zsigmond Általános Iskolában. 1987-től az Aranyvölgyi Általános Iskolában, majd 1995-től a Barátság Általános Iskolában tanított. Aktív szerepet vállalt a matematika tagozat létrehozásában. A tagozatot és tanítványait az iskola bezárását követően átkísérte a Gárdonyi Géza Általános Iskolába, és segítette a beilleszkedésüket. Később, 2002-ben az Arany János Általános Iskolában folytatta pedagógiai tevékenységét.

A 2010-2011. tanév kezdetétől aktív szerepet vállalt és végez a mai napig a kompetencia alapú oktatás fenntartásával és továbbképzésen szerzett ismereteit folyamatosan beépíti, hasznosítja a matematika tantárgy keretein belül. Minden tanévben az ő vezetésével szervez munkaközössége matematika versenyt az 5.-6. évfolyam tanulói számára.

Józsáné Barabás Magdolna a pedagógus társadalom aktív tagja. Több évig irányította a város matematika – fizika munkaközösségét. Jelenleg az iskolai természettudományi munkaközösség tevékenységét koordinálja.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a kimagasló színvonalon és hivatástudattal végzett tevékenységének elismeréseként a Dunaújváros Oktatásügyéért Díjat Józsáné Barabás Magdolna tanárnő részére adományozta.

  • Frissítve: 2016. július 12.
  • Létrehozva: 2016. július 12.