fő tartalom

Kaszás-Tóth Eszter

Kaszás-Tóth Eszter igazgatóhelyettes asszony 29 éve a pedagógus pályán lelkiismeretes munkával neveli és tanítja a tanulókat. Hűségesen ragaszkodik iskolájához, 1989-től, műszaki tanári diplomája megszerzése óta dolgozik a Vasvári Pál Általános Iskolában. Kezdettől fogva mindig nyitott volt az újdonságok iránt, folyamatosan képezte magát. Kitalálója és főszervezője az EUKLIDESZI MATEMATIKA VERSENYNEK, melyet már több mint 20 éve szerveznek a városi és városkörnyéki diákoknak. 25 éve eszmei szerzője és aktív kivitelezője volt a matematikaoktatásban a szorobán használatának.

Mindig az a cél vezette, hogy minél inkább motiválja tanítványait, és minél érdekesebbé tegye számukra a matematikát és fizikát. 8 éve az iskola pedagógiai igazgatóhelyetteseként szervezi és vezeti a szerteágazó és sokrétű intézményi munkát.

Dunaújváros MJV Közgyűlése, az elhivatott több évtizedes pedagógusi tevékenységének elismeréseként a Dunaújváros Oktatásügyéért Díjat Kaszás-Tóth Eszter igazgatóhelyettes asszony részére adományozta.

  • Frissítve: 2016. július 12.
  • Létrehozva: 2016. július 12.