fő tartalom

László Gyula

Az Arany János Általános Iskola karbantartója, 1975-től dolgozott a Dunaújvárosi Ingatlankezelő és Városgazdálkodási Vállalatnál, mint műszaki előadó, majd technikus, az Építőipari Vállalatnál építésvezetői munkakört töltött be. Később lakatos csoportvezetőként és oktatóként is tevékenykedett.

Sokoldalú szakmai érdeklődése és tudása alkalmassá tette arra, hogy jelentkezzen a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola karbantartói álláshirdetésére. Itt találta meg azt a munkakört, amelyben kiteljesedhet. Határtalan emberszeretete, segítőkészsége révén a pedagógusok és tanulók munkafeltételeinek egyre jobbá tételét tűzte ki célul.

Szakmai kvalitása lehetővé teszi, hogy számos területen megtalálja a probléma megoldását, munkavégzése során rendkívül precíz. Gyakorlati munkái mellett kiemelkedik az általa írásban elkészített feladatok igényes külalakja. Munkavédelmi felelősként felhívja a figyelmet a balesetveszélyes eszközökre, s ugyanakkor annak elhárítását is feladatának tekinti.

Rendkívül hatékonyan dolgozik a pedagógus és technikai személyzettel. A folyamatos kihívásokra példaértékűen reagál, és a nyugodt tanításhoz, tanuláshoz következetes módon megteremti a tárgyi körülményeket.

Munkatársai elismerését jelzi, hogy megválasztották közalkalmazotti tanács tagjává. Feladatát nagy odaadással végzi, képviseli a technikai dolgozók érdekeit. Véleményére, meglátásaira nemcsak a közvetlen munkatársai, hanem az iskolavezetés is méltán számíthat.

 Lelkiismeretes és következetes munkájának elismeréseként Dunaújváros Közgyűlése, a Dunaújváros Oktatásügyéért díjat László Gyulának adományozta.

  • Frissítve: 2012. június 15.
  • Létrehozva: 2012. június 15.