fő tartalom

Lieberné Sütő Kornélia

Lieberné Sütő Kornélia a Napsugár Tagóvoda óvodapedagógusa közel 40 éve vállalta azt a felelősséget, amely az óvodás gyermekek nevelésével-oktatásával és fejlesztésével jár. Munkája során kiemelt figyelmet fordított az egyéni bánásmódot igénylő gyermekekre. Szaktudását folyamatosan fejlesztette, rendszeresen vett részt szakmai továbbképzéseken, valamint autodidakta módon is bővítette ismereteit. Mind a mai napig aktív tagja szakmai közösségi csoportoknak. Ezt az elkötelezett tudását mindennapos munkája során lelkiismeretesen, felkészülten alkalmazta. Az adminisztrációs munkáját pontosan, igényesen, naprakészen vezette.

Gyermekvédelmi felelősként hosszú évekig látta el az óvoda gyermekvédelmi feladatait. 2003 óta a segítőkészségével, együttműködésével elősegítette az óvoda hatékony, és eredményes működését. Mindenkivel jó kapcsolatot alakított ki, személyiségével nyugalmat varázsolt a gyermekek és a kollektíva körében is.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a példaértékű hivatástudata, és lelkiismeretesen, magas szakmai színvonalon végzett pedagógiai tevékenységének elismeréseként a Pedagógus Életpályáért Emlékérmet Lieberné Sütő Kornélia óvodapedagógus részére adományozta.

  • Frissítve: 2019. június 12.
  • Létrehozva: 2019. június 12.