Mádai Lászlóné

Mádai Lászlóné a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumának gyakorlati oktatásvezetője.

Általános ápoló és asszisztens szakképesítést szerzett Székesfehérváron, a Bugát Pál Egészségügyi Szakközépiskolában 1978-ban, majd ezután a Dunaújvárosi Kórházban kezdett dolgozni. 1980-től az akkori 316. számú Szakmunkásképző Intézetben az iskola könnyűipari és Vasmű téri iskolába járó tanulói szakmai alkalmassági vizsgálatait szervezte, az osztályfőnöki órákon egészségügyi témákban rendszeresen besegített.

1989-ben a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán egészségügyi szakoktatóként diplomázott. Ekkor kötelezte el magát a Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, valamint az ápolók képzése mellett, mely kötelék a mai napig tart.

Tanított, szervezte a szakmai gyakorlatokat, miközben önmagát is folyamatosan képezte.

Tanárként, vezetőként és emberként egyaránt a következő szavakkal lehet a leginkább jellemezni: türelem, szeretet, figyelem és mély elkötelezettség.

Dunaújváros Közgyűlése a felnőttképzés melletti elkötelezettsége valamint a példaértékű hivatástudata elismeréseként a Dunaújváros Érdemes Pedagógusa Díjat Mádai Lászlóné oktatásvezető részére adományozta.

  • Frissítve: 2016. július 12.