Megyeri Zoltán

Megyeri Zoltán címzetes tűzoltó zászlóst 1997-ben nevezték ki a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományába. A kezdetektől Dunaújvárosban teljesít szolgálatot. A beosztotti, gépjárművezetői feladatkörből tanulással, szorgalommal került a műszaki-technikai referensi munkakörbe.

Szolgálati feladatai ellátása szempontjából szükséges szakmai ismeretekkel rendelkezik, gyakorlati munkája kiemelkedő, tapasztalatával, szorgalmával, balesetmentes szolgálatellátásával példát mutat a fiatalabb generációnak.

Az ő felelősségi körébe tartozik a tűzoltó gépjárművek megbízható műszaki állapotának felügyelete, ellenőrzése, szükséges eszközök megfelelő műszaki állapotának fenntartása.

Pontos, előrelátó munkájának köszönhetően a kimagasló szinten karbantartott eszközök is biztosítják, hogy veszélyhelyzetben gyors és megfelelő segítséget nyújthassanak.

Megyeri Zoltán címzetes tűzoltó zászlós jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója, katasztrófavédelmi és műveleti szakon. Felsőfokú állami és szakmai végzettsége megszerzésének várható ideje 2018 júniusa. A tanulmányok, ismereteinek bővítése lehetővé teszik, hogy munkáját még magasabb színvonalon láthassa el, ezzel is szolgálva Dunaújváros biztonságát.

Dunaújváros MJV Közgyűlése, a hivatásos tűzoltóság állományában végzett kiemelkedő helytállása és példaértékű szakmai tevékenységének elismeréseként a Dunaújváros Közbiztonságáért Díjat Megyeri Zoltán címzetes tűzoltó zászlós részére adományozta.

  • Frissítve: 2018. május 18.
  • Létrehozva: 2018. május 18.