fő tartalom

Molnár Gábor

A Dunaferr Szakközép- és Szakiskola tanára, aki 2012 márciusától már a nyugdíj előtti felmentési idejét tölti, 1973-ban a Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola Gépjármű Közlekedési Tagozat Autógépész szakán üzemmérnökként diplomázott.

2005-ben a Dunaújvárosi Főiskolán autógépész szakos mérnök-tanárnak nyilvánították, majd 2007-ben a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán Közoktatási vezető szakirányú és pedagógus szakképzettséget szerzett.

Molnár Gábor szakmai és pedagógiai munkájára az igényesség jellemző. Fáradhatatlanul tevékenykedik szaktárgyainak eredményes oktatásán. Tanítványait minden évben lelkiismeretesen készíti fel a szakmai vizsgákra, szakórákon és az előkészítő foglalkozások keretében.

Osztályfőnöki feladatait példamutató lelkiismeretességgel végzi el. Szívügyének tekinti a közlekedési szakmák magas szintű oktatását. Akit ő tanít, autószerelő és karosszérialakatos szakembereket, sikerrel tudnak elhelyezkedni a munka világában.

Dunaújváros Közgyűlése, a hivatástudattal és példaértékkel bíró, több évtizedes pedagógiai tevékenységének elismeréseként, Pedagógus Életpályáért Emlékérem díját Molnár Gábor pedagógus részére adományozta.

  • Frissítve: 2012. június 15.
  • Létrehozva: 2012. június 15.