fő tartalom

Nagy Éva

Nagy Éva Szekszárdon született, ott végezte általános és középiskolai tanulmányait, majd a kecskeméti Óvónő képző Intézetben szerzett óvodapedagógusi diplomát.

1980-tól dolgozott Pálfán, Gyönkön, Udvariban, majd 1989 augusztusa óta a Dunaújvárosi Óvoda Aranyalma tagóvodájának oszlopos tagja.

Pályája során nyitott volt az új dolgokra, folyamatosan képezte magát, nagyon sok továbbképzésen vett részt, és az ott megszerzett tudást beépítette az óvodai munkájába.

 Aktívan részt vett a „Játék munkaközösség” megalakításában, és a mai napig aktívan segíti a munkaközösség munkáját.  Anyanyelvi nevelés iránti elhivatottságát mutatja, hogy segített a logopédus anyanyelvi programjának a tesztelésében, és beépítette az óvodai munkájába, a munkaközösségi munkába.

Szakmai tudása, elhivatottsága példaértékű, mintaként szolgálhat minden pedagógus számára. Munkájára igényes, precíz, pontos.

Gazdag módszertani tudásával, támogató magatartásával, türelmével sok gyakornoknak nyújtott támogatást, segítve őket, hogy hozzá hasonló elhivatott pedagógussá váljanak. A gyerekek nagyon szeretik, a szülőkkel jó kapcsolatot ápol, és praktikus tanácsaival segíti őket eligazodni a gyermeknevelés útvesztőiben. Nagyon jó kolléga, segítő, támogató, őszinte, hiteles személyiség.

Óvodapedagógusi tevékenységét 35 éve fáradhatatlanul őszinte hivatástudattal, folyamatosan magas színvonalon végzi. 

  • Frissítve: 2022. június 10.
  • Létrehozva: 2022. június 10.