fő tartalom

Németh Adél

Németh Adél 1980-ban pályakezdőként érkezett a Rudas László Középfokú Tanintézetbe. 1990 és 2003 között a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola meghatározó pedagógusává vált. Munkaközösség-vezetőként nem csupán az új képzési terület gazdasági szakmai tantárgyainak tartalmi kidolgozójává vált, hanem az intézmény falai között kialakítandó szakmai műhelyek, tanműhelyek megvalósításában is részt vett.

A pedagógusként eltöltött 24 év után kitekintést tett az oktatói pálya felé, 2004-2009 között tanársegéd, majd közgazdasági tanár lett a Dunaújvárosi Főiskolán.

2013-ban kanyarodott vissza élete első oktatási intézményéhez. 2013 és 2021 között - nyugdíjba vonulásáig - a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium tanára, oktatója, megkoronázva 31 év pedagógus pályán eltöltött időt, több mint 40 év aktív oktatói munkaviszonyt. Volt tanítványai hálásak a megszerzett piacképes tudásért, a mindig következetes, reális látásmódért, amelyet osztályfőnökként és szaktanárként adott át nekik.

A munka világában szerzett tapasztalata Németh Adélt kiemeli a szakmai tantárgyak tanítása terén az intézmény gazdasági munkaközösségéből. Számíthattak rá a házi versenyek megszervezésében, lebonyolításában, közgazdasági ágazatuk népszerűsítésében.

  • Frissítve: 2021. június 10.
  • Létrehozva: 2021. június 10.