fő tartalom

Oláhné Utassy Erzsébet

Oláhné Utassy Erzsébet pedagógusi munkáját a diploma megszerzését követően 1979-ben a Petőfi Sándor Általános iskolában kezdte meg. Matematikát tanított, illetve napközis nevelőként is dolgozott, 1993-ban a József Attila Általános Iskolában folytatta oktató-nevelő tevékenységét. Kiváló munkájának és hatalmas munkabírásának köszönhetően hamarosan munkaközösség vezető, később igazgatóhelyettes, majd pedig az iskola igazgatója lett. Magas színvonalú oktató és vezetői munkáját az iskola bezárásáig, 1996-ig végezte. Ezután a Barátság Általános Iskolában helyezkedett el, ahol a matematika tagozat színvonalas oktató munkájában vállalt kimagasló szerepet.

Az intézményi összevonásoknak köszönhetően 2001-ben a Gárdonyi Géza Általános Iskolában helyezkedett el, ahol napjainkban is dolgozik. Rendszeresen vett részt szakmai továbbképzéseken, ahol a tantárgyi tudását gyarapította. Kimagasló osztályfőnöki munkát végzett. Jelenleg is a reál munkaközösség vezetője.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a több évtizedes elkötelezett és lelkiismeretes pedagógiai tevékenységének elismeréseként a Pedagógus Életpályáért Emlékérmet Oláhné Utassy Erzsébet pedagógus részére adományozta.

  • Frissítve: 2019. június 12.
  • Létrehozva: 2019. június 12.