fő tartalom

Ongai Gábor

Ongai Gábor rendőr őrnagy 1996-ban kezdte meg hivatásos rendőri szolgálatát a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Őr-és Járőrszolgálati Alosztály állományában, mint járőr. A rendőri pályán eltöltött több mint húsz év alatt járőrvezető, nyomozó, ügyeletes tiszt, megbízott, majd kinevezett alosztályvezetői feladatokat végzett.

Szolgálati feladatait maximális igyekezettel, pontosan, megbízhatóan látta el. Folyamatosan képezte magát, a Rendőrtiszti Főiskolán felsőfokú rendőri végzettséget szerzett. Megszerzett szaktudásának, ismereteinek átadásával kiemelkedően segítette a munkatársai hatékony munkavégzését, a fiatal kollégák beilleszkedését. Szolgálata során kimagasló szerepet vállalt és töltött be a városi rendezvények rendőr szakmai irányításában, szakmáját hivatásának tekintette.

Ongai Gábor

Példamutató helytállását a szervezeten belül többször elismerték, munkássága, közvetlen jókedve és vidám egyénisége mindig átsegítette a kihívásokon. Tragikus hirtelenséggel távozott a közelmúltban, nagy űrt hagyva ezáltal családja és a rendőrkapitányság életében.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése a kimagasló és lelkiismeretes tevékenységének elismeréseként a „Dunaújvárosért Díjat” Ongai Gábor rendőr őrnagy úr részére POSZTUMUSZ adományozta.

  • Frissítve: 2021. augusztus 24.
  • Létrehozva: 2018. november 5.