fő tartalom

Pálmai Csilla

Pálmai Csilla a Budapesti Tanítóképző Főiskolán szerzett népművelés-rajz szakkollégiummal párosult oklevelet, majd 1985-ben a Pécsi Tanárképző Főiskolán rajz  szakos tanári diplomát.

A Dózsa György Általános Iskolába 1988 óta tanít felső tagozaton rajz tantárgyat. Munkáját rendkívüli odaadással és energiával végzi. A tanulókkal kialakított kapcsolata nagyon jó , lelkiismeretes,  megértő tanárként tisztelik őt. Tanítványaiban töretlen hittel igyekszik elmélyíteni a művészetek iránti érdeklődést, szeretetet, ezzel látókörüket szélesíti, szemléletüket formálja. Pályája kezdete óta kiemelt  feladatának tartja az ifjú tehetségek felkarolását és fejlesztését. Iskolai keretek között és művészeti iskolában végzett munkájának eredményeként számos sikert ért el a diákokkal.

Évente számos pályázaton indítja el tanulóit és a legtöbb esetben az élmezőnyben végeznek.

A tehetséggondozás mellett kiemelt feladatának tekinti még a közösségformálást, mintegy 20 éven át vezető szerepet töltött be, ő volt az iskola diákönkormányzatának patronáló tanára. Munkatársaival jó a kapcsolata, őszinte, nyílt természetével kiváló húzóereje a tantetületnek.  Az iskolavezetést jó ötleteivel , segítőkészségével támogatja. Jó vele együtt dolgozni.

  • Frissítve: 2021. június 10.
  • Létrehozva: 2021. június 10.