Petrás Gábor

Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára, a munkáját mindig a közösség javára igyekszik fordítani.

Rendkívül sikeres sportdiplomáciai és sportpolitikai tevékenységet végez, melyhez elengedhetetlen az ő nyitott, higgadt és rugalmas személyisége.

Felnövekvő generációk ismerik és szeretik meg munkájának köszönhetően a sportolást, a mozgás örömét. A labdarúgás mellett odafigyel más egyéb területekre is, legyen az önkormányzati program, mint például a Bringatúra, vagy jótékony megmozdulás.

Maradandó értékeket közvetítő sportvezetői tevékenységét mindig és kizárólag társadalmi munkában, szabadidejében végzi. Elhivatottsága példaértékű. Dunaújváros nevét és városunk sportközösségeinek jó hírét immár megyei és országos szinten is öregbíti, hiszen 2016-ban beválasztották a Magyar Labdarúgó Szövetség Kispályás Bizottságába, ahol személye garanciát jelent a magas szakmai színvonalon végzett munkára.

Az amatőr sportolók érdekében végzett fáradhatatlan és áldozatos munkája, kiemelkedő sportszakmai tevékenységének elismeréseként Dunaújváros MJV Közgyűlése a Dunaújváros Sportjáért Díjat Petrás Gábor főtitkár részére adományozta.

  • Frissítve: 2017. augusztus 10.
  • Létrehozva: 2017. augusztus 10.