fő tartalom

Rozmanicsné Takács Julianna

Rozmanicsné Takács Julianna, a Bocskai István Református Oktatási Központ Szabó Magda Tagintézményének pedagógusa, a Debreceni Tanítóképző Főiskola elvégzése után 1979-ben Hódmezővásárhelyen, a szülővárosában kezdett el tanítani.

1987 augusztusában érkezett a Ságvári Endre Általános Iskolába, mely később a Szilágyi Erzsébet Általános Iskola nevet viselte, majd 2018 szeptemberétől immár a Bocskai István Református Oktatási Központ tagiskolája. Ő mindezen folyamatok részese volt, s majd ez év augusztusában innen is vonul nyugdíjba.

Több mint 30 évig oktatta, nevelte a dunaújvárosi gyermekeket.

Mindig nyitott volt az újra, ezért különböző tanfolyamokat is elvégzett.

Iskolaotthonosként matematikát tanított hosszú éveken át. Ezt a komoly tantárgyat játékosan és változatosan próbálta megszerettetni a diákjaival. A kézművességben is igen kreatív és ötletes tanító néni irányításával a gyerekek által készített több alkotás jelenleg is díszíti az iskola falait. Számtalanszor táboroztatott, sok-sok szabadidős tevékenységet talált ki és koordinált a gyermekek részére.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a példaértékű és elhivatott pedagógiai tevékenységének elismeréseként a Pedagógus Életpályáért Emlékérmet Rozmanicsné Takács Julianna pedagógus részére adományozta.

  • Frissítve: 2019. június 12.
  • Létrehozva: 2019. június 12.