fő tartalom

Szabóné Galambosi Lívia

Szabóné Galambosi Lívia óvodapedagógus elköteleződése az óvodapedagógusi pálya iránt hamar elkezdődött, szakközépiskolai végzettségét megszerezve dolgozni kezdett az akkori 23-as óvodában. A rá következő évben jelentkezett a Kecskeméti Óvónőképző Intézetbe, ahol 1981-ben szerzett diplomát. 1985-86-ban a 23-as tagóvoda vezető helyettese volt, majd 1985-től 1998-ig a 2-es óvodában folytatta nevelőmunkáját. Itt 1992-94 között óvodavezető volt.

A várost kissé elhagyva, a Kisapostagi óvodában óvodapedagógusként és óvodavezetőként is dolgozott 2003-2015 között. Egy váratlan ajánlat hatására lett újra tagja a Dunaújvárosi Óvodának, a Római Városrészi Tagóvodában. Az óvoda dolgozóinak megbecsülését, szeretetét hamar kivívta őszinte, szeretethető személyiségével. A Nevelőtestület csak gazdagodott az általa hitelesen képviselt emberi értékekkel.

Személyes példamutatással, egész életével a hiteleséget bizonyította és bizonyítja a mai napig. Ez a hiteleség eredményezi, hogy a gyermekekkel, kollégákkal, szülőkkel kommunikációja, kapcsolattartása példaértékű, követendő példa mindenki számára.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a szakmailag kiemelkedő, több évtizedes pedagógiai tevékenységének elismeréseként a Pedagógus Életpályáért Emlékérmet Szabóné Galambosi Lívia óvodapedagógus részére adományozta.

  • Frissítve: 2019. június 12.
  • Létrehozva: 2019. június 12.