fő tartalom

Székely Zoltán Áron tűzoltó zászlós

Székely Zoltán Áron tűzoltó zászlós hivatásos szolgálatát 2002 októberében kezdte meg a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon, mint gépjárművezető. Kitartó szorgalmának köszönhetően 2013 szeptemberétől parancsnok-helyettes beosztásban teljesít szolgálatot.

Feladatait pontosan, szakszerűen, kiemelt figyelemmel hajtja végre. A jogszabályokat és azok változásait folyamatosan figyelemmel kíséri, szakmai és elméleti felkészültségét folyamatosan bővíti. Irányítási tevékenysége kimagasló, figyel beosztottjaira, a szakmai követelményeket pedig mind önmaga és mind a beosztottak előtt is magas színvonalúra állítja.

A Fejér Önkéntes Mentőszervezet tagja, melynek munkájában tevékenyen részt vesz. A szolgálat példamutató teljesítéséért több alkalommal dicséretben és jutalomban részesült.

Munkabírása kiemelkedő, mely példaértékkel bír a beosztottjai számára. Szakmai és egyéni tudását folyamatosan fejleszti, a feladat végrehajtását a többletszolgálat jellemzi.

Kiemelkedő és példamutató tevékenységének elismeréseként a Közgyűlés a Dunaújváros Közbiztonságáért Díjat Székely Zoltán Áron tűzoltó zászlós részére adományozta.

  • Frissítve: 2014. április 29.
  • Létrehozva: 2014. április 29.