fő tartalom

Szeppesyné Azari Éva Beatrix

Szeppesyné Azari Éva Beatrix aktív sportpályafutás után kezdett el tanítani – ezt megelőzően válogatott kézilabdásként több hazai és külföldi klubnál megfordult. Az oktatás területén 1991-től tevékenykedik. Kezdetben az általános iskolás korosztály nevelése érdekelte. Tanított Budapest több iskolájában, majd 2001-től Dunaújvárosban az Arany János Általános Iskolában.

Diplomáját 1984-ben szerezte a Testnevelési Főiskolán, mint kézilabdaedző. 2005-ben a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Kar, Gyógytestnevelő tanári szakán is diplomát kapott.

A szabadidős sportok terén is aktívan tevékenykedik. Minden tanítványával és kollégájával is megszerettette kedvenc mozgásformáját, a zumbát. Népszerűsítését mesterprogramja is tartalmazza. Mentorként rendszeresen részt vesz a jövő testnevelő tanárainak a szakmai képzésében.

Érdeklődési köre túlmutat a diákok és kollégák egészséges életmódra nevelésén és sportok iránti szeretetének átadásán. Sokoldalúságát bizonyítja számítástechnikai és digitális kompetenciájának folyamatos fejlesztése és idegen nyelvi ismereteinek aktív bővítése.

Gyakran részt vesz kirándulásokon, utazásokon, sportos programokon. Gyógytestnevelőként fáradhatatlanul segíti a tanulók és a kollégák egészségi állapotának megőrzését.

Önzetlen, kiváló szakember. Diákjai és kollégái tisztelik, becsülik. Kiegyensúlyozott, harmonikus személyiség. Pozitív életszemlélete példa mindannyiunk számára. Jó tanár, kiváló tehetséggondozó. Mindenkiben meglátja a jót.

Pályája során tanítványai boldog, egészséges életét tartja legfontosabb pedagógusi tevékenységének.

  • Frissítve: 2022. június 10.
  • Létrehozva: 2022. június 10.