fő tartalom

Szilárdi Sándorné

Szilárdi Sándorné munkaviszonyát a Dunavidéki Vendéglátó Vállalatnál kezdte 1973-ban. Közalkalmazotti pályáját 1984. augusztus 1-jén kezdte meg a Mező Imre Általános Iskolánál, mint iskolatitkár, majd gazdasági igazgatóhelyettes. Ezt a tisztségét 1996. június 30-ig töltötte be.

Ezt követően 1996. július elsejétől a Gárdonyi Géza Általános Iskolába ment dolgozni, ahol egészen 2007. júliusig dolgozott, mint gazdasági vezető. Ez időszak alatt végezte az iskola gazdasági ügyeit, becsülettel és tisztességesen. Kapcsolatot tartott az iskolai tantestülettel, a diákokkal, felügyelte, koordinálta és szervezte a gazdasági szervezet dolgozóinak tevékenységét, valamint az iskola igazgatójának gazdasági igazgatóhelyettese is ellátta feladatait.

Gazdaságvezetői pályafutásának egy betegség vetett véget, majd 2008 szeptemberében a Móricz Zsigmond Általános Iskolánál helyezkedett el 4 órás gazdasági ügyintéző, élelmezésvezető munkakörben, ahol rendszeres kapcsolatot tartott az étkezési díj befizetésekkel kapcsolatban az iskolába járó gyerekekkel és szülőkkel, valamint a pedagógusokkal. 2013 óta gazdasági összekötői feladatokat lát el 4, majd 6 órában a Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezetnél.

 

Dunaújváros MJV Közgyűlése, a példaértékű több évtizedes tevékenységének elismeréseként a Dunaújváros Oktatásügyéért Díjat Szilárdi Sándorné részére adományozta.

 

 

  • Frissítve: 2015. június 15.
  • Létrehozva: 2015. június 15.