fő tartalom

Tóth Imre

Tóth Imre neve az elmúlt években összeforrt a dunaújvárosi sporttal, a dunaújvárosi labdarúgással.

Dunaújváros sportjának fejlesztése érdekében végzett szakmai tevékenysége nem csak a labdarúgás terén, hanem más sportágak területén is elismerésre méltó, nagyszerű kapcsolatot ápol a város szinte valamennyi sportágának vezetőivel és sportolóival.

Tóth Imre, aki nagyszerű sportember és igazi közösségért felelősséget vállaló vezető, Dunaújváros jó hírnevét öregbíti nemzetközi és hazai porondon egyaránt, értékeket közvetít és ad át a fiatalabb generáció számára.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának vezetőjeként számtalan jótékony akciót kapcsolt össze a sporttal és vitt sikerre, de koordinálja a Női Bizottság elnökeként a hölgyek kispályás bajnokságát is, és nagyszerűen működteti a Carissa Sportegyesületet is.

A város sportéletének fejlesztése, sporthagyományok teremtése, emlékezetes rendezvények megálmodása és létrehozása, valamint az egészséges életmód iránt mutatott motiváló tevékenysége a helyi közösséget szolgálja.

Dunaújváros sportéletében mutatott példamutató és lelkiismeretes aktivitása, a közösségért végzett kiemelkedő színvonalú tevékenysége révén, méltán érdemelte ki városunk lakosságának megbecsülését, melynek elismeréseként Dunaújváros MJV Közgyűlése a Dunaújvárosért díjat Tóth Imre részére adományozta.

  • Frissítve: 2021. augusztus 24.
  • Létrehozva: 2016. november 17.