Tóthné Záhorszky Margit

Tóthné Záhorszky MargitA Személyügyi és Munkaerő-gazdálkodási Igazgatóság igazgatója, a középiskolát Miskolcon, a Herman Ottó Gimnáziumban végezte 1971-ben. Még abban az évben felvételt nyert a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemre és 1976-ban gépészmérnök diplomát szerzett. Szakmájában kezdett dolgozni a BVM Dunaújvárosi Gyárában gyártmányfejlesztőként majd gyártás előkészítő csoportvezetőként.

1982-ben a Dunaújvárosi Városi Tanács VB Termelés- és Ellátásfelügyeleti Osztálya által meghirdetett főelőadói állását elnyerte. Később ezen az osztályon ipari csoportvezetői, osztályvezető-helyettesi, végül 1989-től osztályvezetői feladatokat látott el. 1990-től a Dunaújvárosi Polgármesteri Hivatalnál személyügyi titkárságvezető. Az 1993-as évtől az Államigazgatási Főiskolán igazgatásszervezői képesítést szerzett. 1999-től a jelenlegi Személyügyi és Munkaerő-gazdálkodási Igazgatóság igazgatója.

Kiváló szervezőképessége, kapcsolatteremtő készsége jól hasznosul a városi rendezvények megvalósulása során. Munkavégzésére a szakmai hozzáértés, precizitás, a kiemelkedő problémamegoldó képesség jellemző. A hivatal szervezetének átalakításában rendkívüli körültekintéssel, és nagy szakértelemmel vett részt. Emberközpontú vezetőként rendelkezik minden tekintéllyel, mely munkakörének ellátásához szükséges.

Szakmai hozzáértésének nívóját dicséri, hogy a Magyar Köztársaság Elnöke 2009. évben a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel ismerte el tevékenységét.

Dunaújváros Közgyűlése, a kimagasló szakmai munkájának, a felelősségteljes tevékenységének elismeréseként a „Dunaújváros Közszolgálatáért” Díjat, Tóthné Záhorszky Margit igazgatóasszonynak adományozta.

  • Frissítve: 2012. július 6.
  • Létrehozva: 2012. július 6.