fő tartalom

Udvardi Sándor

a Dunaújváros Biztonságáért Fórum elnöke, négy gyermek édesapja. Tanulmányait Kunszentmiklóson, Dunaújvárosban és Budapesten végezte. Gazdasági munkáját 1983 óta folytatja városunkban, elsőként a Dunai Vasműben lakatosként, ezt követően a Papíripari Vállalatnál, majd a Finompapírgyárban ugyancsak lakatosként, 1993-tól pedig a VÉDSZ Kft. műszaki vezetője, ügyvezető igazgatója.

Szakmai munkáját a kezdetektől a magas fokú igényesség jellemzi. A Kft-t szakmai profiljának megfelelően hivatásos létesítmény tűzoltósággá fejlesztette. Jó kapcsolatot ápol a helyi, megyei, országos és önkéntes tűzoltó szervezetekkel. Több társadalmi és szakmai szervezetben tevékenykedett az egyetemes közbiztonság javítsa és segítése érdekében. Így például a Dunaújváros és Térsége Közbiztonságáért Közalapítványnál, ahol kuratóriumi tag; a Közbiztonsági és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságában, ahol állandó meghívott; vagy például a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetségnél, melynek titkára, és még sorolhatnánk.

A közbiztonságot szolgáló testületi feladatok teljesítése mellett, aktívan részt vesz a helyi, megyei, országos és nemzetközi szakmai rendezvények előkészítésében; így például a már 15. alkalommal megrendezésre kerülő, és nagy hagyományokkal bíró Dunaújvárosi Közbiztonsági Rendezvénysorozat háttértevékenységében is részt vesz.

Kiemelkedő szakmai és társadalmi tevékenységének elismeréseként, Dunaújváros Közgyűlése a Dunaújváros Közbiztonságáért Díjat Udvardi Sándor elnök úr részére adományozta.

  • Frissítve: 2013. április 11.
  • Létrehozva: 2013. április 11.