fő tartalom

Voleinné Szlávik Judit

Voleinné Szlávik Judit 1987-ben szerzett magyar-orosz szakos általános iskolai diplomát Egerben, majd a német nyelvszakot az ELTE Bölcsészettudományi Karán 1995-ben. Pedagógus szakvizsgáját közoktatásvezető szakon szerezte.

Munkássága során városunk több iskolájában is hosszabb időt eltöltött: 2016-ban került a Dózsa György Általános Iskolába. 40 év pedagógusi tapasztalat áll mögötte. Munkájára mindig a precizitás és empátia volt jellemző. Óráira nagy lelkesedéssel és odafigyeléssel készült. Mindig tudta tanítványait motiválni, buzdítani, önálló gondolkodásra, véleménynyilvánításra és vitákra nevelni.

Osztályát minden nyáron táboroztatta, részükre kirándulásokat, színházlátogatásokat, szabadidős programokat, anyák napi megemlékezéseket szervezett. Osztályprogramjaival összetartó, kiváló közösséget formált. Nagyon jó kapcsolatban van mai napig diákjaival, szeretik és tisztelik őt.

Nem csak a felzárkóztatásban, hanem a tehetséggondozásban is jeleskedett: sokoldalúan és lelkiismeretesen készíti versenyekre a tanulókat.

Fáradhatatlan pedagógus, akinek még mindig vannak új ötletei és ambíciói. Magas színvonalon végzett, lelkiismeretes munkája elismeréseként Dunaújváros MJV Közgyűlése a Pedagógus Életpályáért Emlékérem díjat Voleinné Szlávik Judit részére adományozta.

  • Frissítve: 2023. október 3.
  • Létrehozva: 2023. október 3.