fő tartalom

Klímakonferenciára várnak

Hírkép: Klímakonferenciára várnak

Az „Élhető éghajlatért – helyi klímastratégia és szemléletformálás Dunaújvárosban” című projekt részeként Dunaújváros Önkormányzata és a Dunaújváros Felsőoktatásáért Alapítvány újabb programot kínál a lakosságnak. Ezúttal egy klímakonferenciára várják az érdeklődőket.

Az eseményen a klímavédelem tudományos elméleti és gyakorlati kérdéseiről hallhatnak előadásokat az érdeklődők. Egyebek mellett például Németh Lajos meteorológus Földünk és éghajlatunk várható változásairól beszél, Bencs Attila a Hamburger Hungária Kft. klímavédelmi és környezetvédelmi tevékenységét ismerteti, de hallhatunk előadást éghajlati jövőképekről is az ELTE Meteorológiai Tanszékének adjunktusától. A program célja a klímavédelem fontosságának tudatosítása.

 

HELYSZÍN: DUNAÚJVÁROSI EGYETEMEN „A” ÉPÜLET S01 NAGYELŐADÓ

IDŐPONT:  2022. ÁPRILIS 26. (KEDD) 10:00 – 12:30

 

A KEHOP-1.2.1-18-2019-00254 „Élhető éghajlatért – helyi klímastratégia és szemléletformálás Dunaújvárosban” című projekt az önkormányzat és a Dunaújváros Felsőoktatásáért Alapítvány közös szervezésében valósul meg. Kiemelt célja a helyi klímastratégia megalkotása, elfogadtatása, széleskörű megismertetése. Mindemellett a környezetvédelmi szemléletformálás kialakítása és tudatosítása.

Kohéziós AlapA projektről és a rendezvény részletes programjáról bővebb információt a https://dunaujvaros.hu/doc/32476 oldalon olvashatnak.

A Klímakonferencián való részvétel regisztrációhoz kötött, így a már fentebb említett oldalon megtalálható regisztrációs lapot kitöltve várják a jelentkezéseket  az info@ozier.hu email címre.

További információ kérhető: kornyezetvedelem@dunaujvaros.hu

 

  • Létrehozva: 2022. április 13.