fő tartalom

A csatornázás önrésze - LTP szerződés - rövid a határidő!

Egy korábbi tájékoztató fórumot követően, mely során az OTP BANK szakemberei a csatornafejlesztés önrészének a megoldásaival/ lehetőségeivel kapcsolatban felvilágosítást adtak, felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy 2013. március 26-án, kedden 15:00 és 18:00 óra között, valamint március 27-én szerdán 15:00 és 17:00 óra között a Szórád Márton Általános Iskolában várják az LTP szerződések tárgyában érintett ügyfeleket! Aki előzetesen leadta az adatlapot, az is hozza magával az adategyeztetés miatt a személyi igazolványát, az adókártyát és a lakcímkártyát is az azonosítás miatt és a szerződés pár percen belül aláírható. Aki már megkötötte az LTP szerződést, az hozza magával ezt a szerződést és a számlaszámát. Megnézik a lehetőségét annak, hogyan lehet erre a projektre érvényesíteni. Figyelem! A már megkötött és megkötendő szerződések esetében a Fundamenta szerződés nem jelent fedezetet a viziközmű társulat felveendő hitele esetében. Ez a projekt csak az OTP LTP-vel mehet! Megkötési határidő: 2013. március 31.

A határidőt követően az OTP-nek – senkinek sem – nem lesz lehetősége a 0.5 %-os egyszeri számlanyitási díj alkalmazására.

Kérjük, a saját gyors ügyintézése érdekében juttassa el a kitöltött adatlapját az utcafelelősök valamelyikének vagy közvetlenül elektronikusan is megküldheti a megadott e-mail címre.

Jelinek Roland – Akácos út 37.

Majdán Gábor – Palánk u. 3.

Nyíri Miklós – Magyar út 66.

Somfai Rezső – Rózsa u. 9/A

Takács Endre – Hosszú sor 42.

E-mail: csatornazas2012@gmail.com

            CSAK AZ TÖLTSE KI, AKI MÉG NEM ADTA LE!

Az LTP szerződések előkészítéséhez szükséges adatok

 

Tulajdonos neve

 

születési név

 

anyja születési neve

 

születési hely, idő

 

adóazonosító szám

 

lakcím

 

telefonszám

 

személyi igazolvány száma

 

személyi igazolványt kiállító hatóság

ig. rendészet/okmányiroda

levelezési cím

 

lakcímkártya száma

 

E-mail cím

 

 

A lakcím minden esetben annak az ingatlannak a címe legyen, amelyre a csatornázás vonatkozik.

 

Csatolmány
ltp_szerzodes.doc
  • Létrehozva: 2013. március 21.