fő tartalom

Városi "Ki Mit Tud!" az általános iskolásoknak!

Hírkép: Városi "Ki Mit Tud!" az általános iskolásoknak!

A Városi Diákönkormányzat "Ki mit tud" versenyt szervez általános iskolás tanulók részére. A rendezvény időpontja 2014. március 22., szombat! A jelentkezéseket a mellékelt űrlapon várják, kérik ennek minél alaposabb kitöltését és március 6-ig eljuttatását személyesen vagy e-mailben az IITI irodába (MMK 110. szoba, vagy iiti.info@gmail.com).

A meghirdetett kategóriák

-vers-, prózamondás
-népdal, néptánc, népzene
-komolyzene, szólóhangszer
-szólóének, kórus
-könnyűzene, pop, rock, mai dal
-"sótájm"
-képzőművészet

 

A jelentkezéseket a mellékelt űrlapon várják, kérik ennek minél alaposabb kitöltését és március 6-ig eljuttatását személyesen vagy e-mailben az IITI irodába (MMK 110. szoba, vagy iiti.info@gmail.com).

A színvonalas és zökkenőmentes lebonyolítás érdekében kérik, hogy iskolánként minden kategóriában csak max. 2 fellépő (egyéni, csoport) nevezését továbbítsák. Ez alól kivétel a képzőművészet kategória, melynek az iskolai előválogatás után megküldött anyagából, kiállítást szerveznek.

A hangszerekről a fellépőknek kell gondoskodniuk, a kísérőzenék anyagát CD-n kérik, a lejátszáshoz szükséges eszközöket a helyszínen, az előzetes igények alapján biztosítják (erősítő, mikrofon, táncszőnyeg, CD-lejátszó). A produkciók időtartama nem haladhatja meg az 5 percet. A helyszínen, a fellépést megelőzően, próbalehetőséget nem tudnak biztosítani.

A részletekről a következő telefonszámon érdeklődhetnek: 06-30/411-75-65.

Várják a jelentkezéseket!

Kereszturiné Haász Marianna

VDÖK elnöke

Csatolmány
nevezesi_lap.doc
  • Frissítve: 2014. március 9.
  • Létrehozva: 2014. február 24.