fő tartalom

Nemes Józsefné

Nemes JózsefnéNemes Józsefné vezető főtanácsos, 1980-ban diplomázott Pécsett a Pollack Mihály Műszaki Főiskolán. Szakmai pályafutását építőipari kivitelezésben kezdte, majd 1986 óta dolgozik Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál. A kezdetektől fogva városfejlesztési feladatok területén tevékenykedik beruházási-fejlesztési csoportvezetőként, vezető ügyintézőként.

Az önkormányzat beruházásainak, intézményi felújításainak előkészítését, szerződések megkötését, a munkák koordinálását, műszaki lebonyolítását pontosan körültekintően végzi.

Közreműködött több önkormányzati beruházásnál, így például a Hajléktalan Ellátó Centrum átépítésénél, Dunaújvárosi Óvoda Római városrészi Egysége és a Hétszínvirág Bölcsőde komplex akadálymentesítésénél, több, a Pentele városrészt érintő közműfejlesztésnél és útépítésnél, hogy csak néhány, az utóbbi években megvalósult komolyabb beruházást említsünk meg. Az uniós támogatási források megnyílásával az uniós kiemelt projektek – így a Kőtár alatti omlásveszélyes partfalszakasz védelme, illetve a Táborállás területén lévő mozgásveszélyes partfalak stabilizálása – kerültek az önkormányzati fejlesztések előterébe. Ezen fejlesztések milliárdos nagyságrendű külső forrás bevonását jelentik az önkormányzati és magánvagyon biztonságos megőrzése érdekében. Az uniós projektek lebonyolítása nagyfokú szakmai felkészültséget követel a projekt előkészítésénél, támogató szerződések megkötésénél, a kivitelezés koordinálásával, lehívási kérelmek és projekt előrehaladási jelentések összeállításánál, amit Nemes Józsefné a közreműködő szervek által is elvárt kiemelkedő precizitással lát el.

Munkájára kezdettől fogva a precizitás, a fegyelmezettség, a körültekintő átgondoltság jellemző. Példaértékű hivatástudata, és lelkiismeretes szakmai munkájának elismeréseként Dunaújváros Közgyűlése a „Dunaújváros Közszolgálatáért” Díjat Nemes Józsefné vezető főtanácsos részére adományozta.

  • Frissítve: 2012. július 6.
  • Létrehozva: 2012. július 6.