fő tartalom

Tourinform Iroda – reggeltől estig

A Kistérségi Európai Uniós és Idegenforgalmi Kht. keretén belül működő Tourinform Iroda a Magyar Turizmus Zrt.-vel kötött megállapodása alapján a nyári időszakban kibővített nyitvatartással várja látogatóit.

Június 15-től augusztus 31-ig napi 10 órában állnak az iroda munkatársai az érdeklődők rendelkezésére turisztikai információkkal, programajánlókkal, üdülési és kikapcsolódási lehetőségekkel, színházi és koncertjegyekkel, térképekkel. Az Iroda nyitvatartása a nyári időszakban: hétköznapokon 8-18 óráig, hétvégén 9-19 óráig.
A pénzfogalomhoz kötődő szolgáltatásokkal hétköznap a teljes nyitva tartás ideje alatt és szombaton 9-13 óráig várják az érdeklődőket, az üdülési csekk ügyfélszolgálat folyamatosan üzemel.
Az irodába betérő érdeklődő információt kaphat a magyarországi látnivalókról, műemlékekről, múzeumokról, kiállításokról, gyógy- és termálfürdőkről, lovaglási és kerékpározási lehetőségekről, túrázásról, kirándulási célpontokról, szálláslehetőségekről, illetve az iroda munkatársai igyekekeznek bármely, hazai turisztikai célponttal kapcsolatos kérdést megválaszolni. Természetesen az európai uniós és pályázati információs alpont is a látogatók rendelkezésére áll.

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2008. június 11.