fő tartalom

Nyilvános kamarai fórum

Két fontos téma szerepel a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megrendezendő október 12.-i fórumon. Az érdeklődők Dr. Kálmán András polgármester előadását hallgathatják meg a város előtt álló fejlesztési lehetőségekről, illetve a most elkészült Dunaújváros Városmarketing terve című tanulmány kerül bemutatásra. A fórum nyilvános, minden érdeklődőt várnak.

Dunaújváros fejlesztési lehetőségeiről tart előadást október 12-én délután a kamara konferenciatermében Dr. Kálmán András polgármester. Az összejövetelre meghívót kaptak az illetékes irodák vezetői, a döntéshozó képviselők, a Híd Egyesület és a kistérség vállalkozói. A fórum lehetőséget kíván biztosítani a személyes párbeszédre is.
A másik fontos téma, hogy elkészült az ACÉL-HÍD Program keretében Dunaújváros Marketing terve. A projekt lebonyolítója – a Kistérségi Európai Uniós és Idegenforgalmi Kht. és annak készítői prezentáción ismertetik és vitára bocsátják elkészült munkájukat.
A fórumra október 12-én 14.30-tól kerül sor a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara konferenciatermében, a Vasmű út 39 szám alatt.

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2004. október 8.