fő tartalom

Minősített pályázatíró és tanácsadó

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által a pályázatírók/tanácsadók minősítésére kiírt pályázat első fordulójának értékelése lezárult. A Országos Pályázati Minősítő Testület határozata szerint a Kistérségi Európai Uniós és Idegenforgalmi Kht. a minősített pályázatíró/tanácsadó vállalkozások Katalogizált Jegyzékébe felvételt nyert.

Az értékelést az e feladatra létrehozott Országos Pályázati Minősítő Testület (OPMT) végezte, melynek tagjai a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke által felkért Nemzeti Fejlesztési Hivatal, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, az Európai Uniós Pályázati Szakértők Szövetsége, a Pályázatírók és Tanácsadók Országos Szövetsége, valamint az MKIK egy-egy delegáltja. Az OPMT döntésének előkészítéseként a pályázatokat független szakértők bírálták el.

Ugyancsak a Kistérségi Európai Uniós és Idegenforgalmi Kht.-val kapcsolatos az a hír is, miszerint újabb tanfolyamokat indít a szervezet, melyek a pályázatírásba már mélyebben és még gyakorlatiasabban vezetnek be. Az előadók a SAKK-programban résztvevő Kristály-völgy Terület- és Vidékfejlesztési Egyesület tagjai lesznek. Az egynapos tanfolyamokra bárki jelentkezhet, de aki már elsajátította az alapfokú tanfolyamot, az is új dolgokról tanulhat majd. A tanfolyam elvégzéséről oklevél készül.
Időpont: 2004. november 12-13-14. (péntek-szombat-vasárnap), 9:00
Helyszín: Városháza, 7.emeleti tárgyaló

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2004. október 19.