fő tartalom

Tájékoztató a munkaügyi ellenőrzésekről

A Számviteli Szakemberek Klubja soron következő rendezvényén a munkaügyi ellenőrzésekkel kapcsolatos, a foglalkoztatókat érintő gyakorlati tudnivalók kerülnek megvitatásra. November 3-án a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara konferenciatermében várják az érdeklődőket.

A November 3-án, 13.00 órakor kezdődő tájékoztató témája a munkaügyi ellenőrzésekkel kapcsolatos, a foglalkoztatókat érintő gyakorlati tudnivalók a 2004.május 1-én életbe lépett törvényi változás tükrében. Ezen belül, a teljesség igénye nélkül választ kaphatnak arra: mi a teendő, ha a vállalkozás szék- vagy telephelyére megérkezik a munkaügyi-munkabiztonsági ellenőrzés; az ellenőröknek mihez van joguk, és az eljárás melyik szakaszában, milyen dokumentációkat kell a munkavégzés helyszínén tartani és bemutatni; a munkaviszony-létesítés és megszüntetés gyakorlati problémái; egyéb foglalkoztatáshoz kapcsolódó aktuális gyakorlati tudnivalók, és alkalmazásuk; a munkaügyi-munkabiztonsági ellenőrzés szankcióinak jogorvoslati lehetőségei. Meghívott szakértő előadó Dellák Ferenc, személyügyi szakértő, személyügyi és munkaügyi tanácsadó.
Részvétel DKIK tagoknak és Számviteli Szakemberek Egyesülete tagjainak ingyenes, tagsági viszonnyal nem rendelkezőknek 3.000,- Ft + ÁFA.

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2004. október 25.