fő tartalom

Elkészült az Interfruct

November 25.-én reggel, a volt vásártér helyén megnyitja kapuit a dunaújvárosi Interfruct áruház. A cég az élelmiszer nagykereskedelem meghatározó szereplőjeként elsősorban a viszonteladóknak kínál portékákat, ám az egyszerű vásárlókat, azaz minket városlakókat is szívesen várnak.

Spar, Tesco, Obi, Interfruct. Jól csengő nevek és ráadásul valamennyit a magunkénak tudhatjuk már. Néhány évvel ezelőtt bizony még sokan arról panaszkodtak, hogy a karácsonyi bevásárlásokhoz kocsiba kell szállnia családnak és el kellett utazni Budaörsre, vagy Székesfehérvárra. Nos, még most is lehet utazni, de talán már felesleges.
November 25-én megnyitja kapuit a dunaújvárosi Interfruct áruház. Az a 12 éves cég életében a 22. áruházat vehetik birtokba kereskedők, vállalkozók, illetve azok a magánvásárlók, akik egy-egy nagyobb bevásárlás során spórolni szeretnének. Az épület közel 500 millió forintba, a berendezés és az árukészlet 3-400 millió forintba került. A tulajdonosok régi terve valósult meg a dunaújvárosi beruházással, a kiszemelt területet – elmondásuk szerint - nem volt könnyű megszerezni. A volt vásátéren ma még csak egyedül árválkodó áruház idővel egészen biztosan társakat talál és be fog népesülni ez a terület is.
Addig is – az Interfruct kedvéért – érdemes kilátogatni és személyes benyomásokat szerezni.

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2004. november 24.