fő tartalom

Autópályáért közösen

Hírkép: Autópályáért közösen

Együttműködési megállapodás aláírására került sor hétfőn délelőtt Székesfehérváron az M6-os autópálya kezelője és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság között. A megállapodás fő alappilére a közlekedés biztonságosabbá tétele.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője hétfőn délelőtt hivatali helyiségében látta vendégül az M6 Duna Autópálya Koncessziós Zrt. képviselőit. A felek egy közösen megszövegezett együttműködési megállapodást láttak el kézjegyükkel, amely megállapodás az M6-os autópálya megyei szakaszát érinti. A megállapodás többek között érinti azokat az összehangolt ellenőrzés-sorozatokat, melyek a pályán való biztonságos közlekedést garantálják, az ellenőrzések végrehajtásához szükséges kiterelések biztosítását, de benne foglaltatik az információk oda-vissza áramoltatásában való közreműködés is.
Az autópálya forgalmának zavartalansága, a kárhelyek gyors és biztonságos felszámolása mindkét fél érdeke, állapították meg az aláírók, dr. Simon László rendőr ezredes, Fejér megye rendőrfőkapitánya, valamint Derzsi András az M6 Duna Autópálya Koncesszió Zrt. igazgatósági tagja – tájékoztatott R. Szabó Ágnes az FM RFK szóvivője.

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2008. április 22.