fő tartalom

A Paradicsomok meghódítása

Hírkép
Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a Velencei-tavi Galériába 2012. június 22-én 17 órakor Győrfi András festő-, grafikusművész A Paradicsomok meghódítása című kiállításának megnyitójára. A kiállítást megnyitja Bertalan Tivadar képzőművész–látványtervező–író („Bertalan Tivadar egyike a világ legjobb art directorainak” – állította róla a Francia Filmakadémia volt elnöke, Jean Delannoy). Közreműködik Kelemen István színművész és Dobai István, Kiss G. László jazz előadóművészek, akik a jazz swing korszakából játszanak ízelítőt.

Győrfi András festőművészről: "Az egyik fontos alapérzésem, hogy Ő is a JÓ OLDALON áll. A SEMMI sötétsége ellen, vagy ellenére mesésnek tetsző tudósításokat ad Lélekország eseményeiről. Mesésnek tetsző képek, de az idegkötegekből sodort figurák arcáról valódi fájdalom, igaz bölcsesség sugárzik." - Sebestyén János

A szervezők rendkívül örültek, hogy a kiállítás megnyitását elvállalta Bertalan Tivadar úr. Ő többek között a Tüskevár, a Tenkes kapitánya című filmek látványtervezője volt, de az Operaház fantomja, az Anna Karenina c. filmek art directora is ő volt, valamint Woody Allennel is dolgozott.

Győrfi András festőművész, grafikus, és látványtervező is, színházi díszletet tervezett Sopronban és Londonban, valamint ő illusztrálta Gárdonyi Géza Egri csillagok című regény jubileumi díszkiadását.

Csatolmány
meghivo.pdf
  • Létrehozva: 2012. június 20.