fő tartalom

Olimpiára hangol Dunaújváros!

Hírkép

A Dunaújvárosi Városi Sportiskola, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a lelkes sportot szerető önkéntes támogatók, valamint Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának fővédnöksége mellett nagyszabású rendezvényre invitálják a sport szerelmeseit!

A közelgő 2012. évi nyári olimpián tehetséges sportolóink teszik próbára erejüket, tudásukat. Július 27-től újra megtelnek a szívek elszántsággal, bizalommal és büszkeséggel! Az olimpián résztvevő sportolóink számítanak buzdításunkra, és velünk együtt örülnek a sikereknek!

„Hangolj Dunaújváros”!

2012. július 24-én, kedden a rendezvény szervezői egy közös ráhangolódásra invitálják a sport szerelmeseit, és a szurkolókat!

Már délután 14:00 órától a vizes sportok szerelmeseit három helyszínen is várják! A Szalki-szigeten a vízilabdásaink, az öbölben a kajak-kenu szakág várja a sportolni vágyókat, míg a Sportuszodában az úszás szerelmeseit várja a medence!

14:00 órától -megközelítően 17:00 óráig a vizes sportok hódítanak, majd 17:00 órára várnak minden kedves résztvevőt a Városháza előtti térre, ugyanis innen rajtol a „2012 méteres futás” egészen a Stadionig!

14:00 órától tehát a Szalki-szigeten a vízilabdásaink játszanak mérkőzéseket, ahová nagyon sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, szurkolót, és azokat, akik szeretnék ezt a sportágat kipróbálni!

15:00 órától az öbölben a kajak-kenu szakág szerelmeseit, érdeklődőit várják, ahol szintén lehetőség van a hajók kipróbálására!

15:00 órától rajtol az uszodában a „2012” méteres úszás, ahol akár váltóban is mindenki megmártózhat a hűvös habokban!

A korábban meghirdetett módon 17:00 órától indul a futás a Városháza térről a Stadionig, ahol majd csatlakozunk a focisták szurkolótáborához!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Stadionban, a mérkőzések már 16:30-kor elkezdődnek! Ezért érdemes időben érkezni!

A „vizes helyszíneken” az egyes bemutatók/illetve játékok 17:00 órára már befejeződnek, és valamennyi résztvevő a Stadionban találkozik.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a részvétel természetesen ingyenes, de regisztráció szükséges a korábban megadott elérhetőségeken! A rendezvény sikeres lebonyolítása érdekében arra kérünk mindenkit, hogy legkésőbb 2012. július 23-án, délig regisztráljon a Városi Sportiskola elérhetőségein!
 

Köszönjük a SZENDVICS.COM – AZ ÜZLETI VENDÉGLÁTÓ, és valamennyi önkéntes segítő támogatását!

Egyúttal továbbra is várjuk a sportot, az olimpiát szerető vállalkozások/vállalkozók segítségét! Minden támogatásnak örülünk, kérjük aki teheti, segítse a rendezvény sikerességét, és jelezze támogatói szándékát a Sportiskola elérhetőségein!

Amatőrök, profik, fiatalok és kevésbé fiatalok! Mindenkit vár a stadion! Ha nem is rúgja a bőrt, jöjjön el szurkolni a csapatoknak!

Nem kell, hogy valaki profi sportoló legyen!

Nem kell végigúszni, vagy futni a megadott távot!

A lényeg a részvétel, a ráhangolódás a nyári játékokra!

Hangolj Dunaújváros”!

 

Regisztráció:

Dunaújvárosi Városi Sportiskola

Városháza főépület IX. emelet 901-902. szoba

Telefon/fax: 06-25/ 281-773

Nevezési díj nincs, a rendezvény teljesen ingyenes!

  • Frissítve: 2012. július 13.
  • Létrehozva: 2012. július 6.