fő tartalom

Uralom az autóm ügyességi verseny (FM RFK)

Hírkép

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a Dunaújvárosi Interspar Áruházzal közösen szervez autós ügyességi versenyt és kiállítást a Dunaújvárosi Interspar Áruház parkolójában 2013. május 18-án, szombaton 09 óra és 16 óra között. A megmérettetésen, a Dunaújváros területén lévő nagyobb cégek valamint a rendvédelmi szervek 3-3 fős csapatai vesznek részt.

A rendezvény ideje alatt a dunaújvárosi rendőrök számos programmal és látványossággal készülnek. A Rendőrség-történeti Múzeum jóvoltából a parkolóban kiállításra kerül Ötvös Csöpi, régi 1200-as Ladája, valamint egy új Skoda Oktavia szolgálati gépkocsi is.

A versenyt bárki megtekintheti, és ha kedvet és bátorságot érez, akkor ki is próbálhatja a biztonsági öv- vagy motorszimulátort, felveheti a részeg szemüveget, vagy esetleg végigmehet a kerékpáros ügyességi pályán. Ezen kívül lesz gumiabroncs-bemutató, mely segítségével látható lesz hogy mi a különbség a téli és nyári abroncsok között. A Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola diákjai, valamint a Magyar Vöröskereszt munkatársai segítségével pedig az érdeklődök körülnézhetnek az elsősegélynyújtó sátorban is, ahol sok hasznos információval gazdagodhatnak.

A rendezvény támogatója: a Hankook Tire Magyarország Kft., Grabarics Kft., a Dunaújváros és Környéke Közbiztonságért Közalapítvány, az Interspar Áruház Dunaújváros. A rendezvény segítői az Autóth Autós Iskola, a Németh László Autós Iskola, Trautman Tamás, Baksai István és Fazekas Attila gépjárművezető szakoktatók, a Fejér Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége, a Dunaújvárosi Városvédő Polgárőrség és a Pannon Pogárőrség, valamint a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottság.  

Minden érdeklődőt egész nap szeretettel várnak!

  • Létrehozva: 2013. május 14.