fő tartalom

A hónap diákjait köszöntötték

Hírkép: A hónap diákjait köszöntötték

Friedrichné Pethő Ilona polgármesteri kabinetvezető fogadta és köszöntötte a Polgármesteri Hivatal közgyűlési termében a hónap diákjait. A hónap diákjai tettek látogatást a Polgármesteri Hivatal közgyűlési termében, ahol Friedrichné Pethő Ilona polgármesteri kabinetvezető fogadta őket. Az Info Dunaújváros magazin által hirdetett verseny keretében a kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok oklevélben részesültek, akik az ünnepségen meséltek a sikerekről, a versenyfeladatokról is.

Hingyi Benjámin, az Arany iskola tanulója a sportlövészetben ért el kiváló eredményt. Gashi Adrián, Köller Donát, Keszthelyi Zsófia, Szlavikovics Máté, a Dózsa iskola tanulói megyei első helyezést értek el a Bolyai Matematika Versenyen. Nagy Bendegúz, a Gárdonyi iskola tanulója a sportvitorlázásban szerepelt kiválóan.
Gerics Flóra és Konics Daniella, a Pannon középiskola tanulói a városi énekversenyen jeleskedtek. Berkesi Fanni, a Petőfi iskola tanulója a tankerületi mesemondó versenyen győzedelmeskedett. Vincze Ákos, a Rosti iskola tanulója hazai és nemzetközi szinten ért el sikereket a trambulin sportágban.

Tóth Boróka, Lukács Anna Kata, Molnár Regina Anna, Czikle Szabina, a Széchenyi gimnázium tanulói kimagasló eredményt értek el a Bolyai Matematika Csapatversenyen. Kátai Renáta, a Szilágyi iskola tanulója első helyezést ért el a tankerületi számítógépes rajzversenyen. Molnár Péter, a Vasvári iskola tanulója pedig mesemondó versenyeken ért el kimagasló eredményeket.

Forrás: http://dunaujvaros.com/hirek/201501/a_honap_diakjait_koszontottek

  • Létrehozva: 2015. január 26.