fő tartalom

Dunaferr iskola – hagyományosan a legjobbak mezőnyében

"Rendkívül büszkék vagyunk... hát magunkra. Persze, igazából a tanulóinkra, tanárainkra, oktatóinkra. Büszkék vagyunk a környezetünkre, ahol csúcstechnológiával dolgozhatunk. Büszkék vagyunk a partnereinkre, akik segítik a törekvéseinket, akik támogatnak bennünket." - áll Csapó Gábor igazgató tájékoztatásában, melyet az alábbiakban betűhíven közlünk.

Dunaferr iskola – hagyományosan a legjobbak mezőnyében

Megszoktuk-e, hogy minden évben a Dunaferr iskola nevétől hangos a Szakma Sztár Fesztivál? Megszoktuk-e, hogy több éve, több szakmában, több diákunk is az SZKTV versenyek dobogójáról integet lefelé? Megszoktuk-e, hogy évről-évre bajnokokat nevelünk?

Nos, nem. Nem szoktuk meg. Nem lehet megszokni. Ugyan az az érzés most is, mint tavaly, mint két éve, vagy három. Boldogok vagyunk. És mindig azt mo tyogjuk magunkban, hogy: ez hihetetlen. Rendkívül büszkék vagyunk... hát magunkra. Persze, igazából a tanulóinkra, tanárainkra, oktatóinkra. Büszkék vagyunk a környezetünkre, ahol csúcstechnológiával dolgozhatunk. Büszkék vagyunk a partnereinkre, akik segítik a törekvéseinket, akik támogatnak bennünket.

És még egy szó a versenyen indult diákjainkról, függetlenül az idei eredményektől (hiszen még nem tudjuk a végét) A mai tizenévesekre nem feltétlenül és mindig jellemző hittel és akarattal bevállalták, csinálták, dolgoztak, tanultak, akarták. Nincs más szó rájuk, példaképnek tekintjük őket! A mi hőseink nem reality szereplők, csak a választott szakmájukban a legjobbak. Ennél többet mi nem is akarhatunk!

Köszönjük mindenkinek! És zakatoló szívvel drukkolunk mindenkinek a döntőben!

Hajrá Dunaferr!

Csapó Gábor

igazgató

  • Létrehozva: 2015. március 4.