fő tartalom

Koncert, kertmozi, vidámpark csalogat három hétvégén keresztül

Hírkép: Koncert, kertmozi, vidámpark csalogat három hétvégén keresztül

A fesztiválhangulatot kedvelő dunaújvárosiak nem panaszkodhatnak az idén, szinte egymást érik a nagy rendezvények. Éppen csak túl vagyunk a Sugárútin, a Parázs-Varázson és máris lehet készülődni a Kalandpark Fesztiválra – három nagy koncerttel!

 

Koncert, kertmozi, vidámpark csalogat három hétvégén keresztül

Az idősebb generáció vidámparkként ismerte, a mai fiatalok inkább kalandparkként jegyzik, a lényeg viszont az, hogy ez a város zajától eldugott kis zöld sziget remek helyszín lehet sokféle szabadidős program számára. Az idei nyáron ezt három hétvégi fesztivál is bizonyíthatja majd. A Kalandpark Fesztivál programjait Pintér Tamás polgármester a helyszínen jelentette be:
– Bízom benne, hogy mindenki jól érezte magát a hétvégi Parázs-Varázson, igyekeztünk olyan rendezvényt csinálni, ami a legtöbb dunaújvárosinak elnyeri a tetszését. Kezdődik a nyár, és bizony nyáron sem akarunk fesztivál nélkül maradni. Ezért önkormányzatunk egy három alkalmas fesztivált szervez az egykori Vidámpark helyén, a Dunaújvárosi Kalandparkba. Ezen a három hétvégén vidámparkkal, kertmozival és koncertekkel várunk mindenkit. Három nagy koncertet is szervezünk: július 8-án a Hiperkarma, augusztus 12-én a Blahalouisiana, míg szeptember 16-án a Tankcsapda érkezik hozzánk. A három koncertre hamarosan elkezdjük a jegyértékesítést, a többi program pedig ingyenes lesz, ezek a részleteit hamarosan megosztjuk a dunaújvárosiakkal. Továbbra is azon dolgozunk, hogy az itt lakóknak a lehető legjobb programjaik legyenek a városban idén nyáron.

Tehát a dunaújvárosiakat újabb három teljes hétvégi program várja.

Annyi információval szolgálhatunk még, hogy a koncertjegyekhez a dunaújvárosiak kedvezményes áron juthatnak majd hozzá. Minden más program ingyenes lesz. További részletek hamarosan!

  • Frissítve: 2023. június 26.
  • Létrehozva: 2023. június 13.