fő tartalom

Örökmozgó 90 éves szépkorút köszöntött az önkormányzat

Hírkép: Örökmozgó 90 éves szépkorút köszöntött az önkormányzat

Újabb szépkorú polgárt köszöntött az önkormányzat: Ali Józsefné Margit néni 90. születésnapját ünnepelte családja körében. A jeles alkalomból Barta Endre alpolgármester és Szántó Péter önkormányzati képviselő látogatta meg az ünnepeltet.

Ali Józsefné Margit néni 1933-ban született Kékeden egy földműves család legfiatalabb gyermekeként. Hamar megtanulta a munka becsületét, amely egész életének fő meghatározója.

Szorgos, igyekvő, összetartó családba született. Hat testvére volt. A testvérek felnőttként is tartották a jó kapcsolatot, figyelemmel kísérték egymás sorsának alakulását. Az 1956-os forradalom után követte nővérét Dunaújvárosba, és a Ruhagyárban kezdett el dolgozni. Itt ismerkedett meg néhai férjével, Ali Józseffel, akivel 40 évig éltek házasságban. Két gyermekük született, Attila és Csaba, akikre mindig számíthat a hétköznapokban.

Örökmozgó 90 éves szépkorút köszöntött az önkormányzat

Élete szorgalmas munkával telt, a Ruhagyár után a Magyar Postán kézbesítőként dolgozott nyugdíjazásáig. Nagy boldogság érkezett az életébe unokái, Róbert, Dániel és Barnabás, valamint dédunokái, Jonathan és Mattheo születésével.

Örökmozgó 90 éves szépkorút köszöntött az önkormányzat

A mai napig nagyon kommunikatív, határozott egyéniség. Letagadható 90 éves kora ellenére is ritkán szorul segítségre, önellátó, piacra jár, de leginkább Kulcsra, a kertjébe, ahová szinte mindennap kijár. Annál is inkább, hiszen ott 4 macskát gondoz.

  • Frissítve: 2023. november 2.
  • Létrehozva: 2023. október 25.