fő tartalom

Védelmi feladatokban a legjobbak voltak

Hírkép: Védelmi feladatokban a legjobbak voltak

A Rudas iskola csapata képviselte városunkat a Székesfehérváron megrendezett katasztrófa védelmi ifjúsági verseny megyei döntőjében. A mieink ugyan lemaradtak a dobogóról, és így a továbbjutásról, ám nem távoztak üres kézzel.

2008. április 28.-án került megrendezésre Székesfehérváron a Fejér Megyei Katasztrófa Védelmi Igazgatóság szervezésében a felmenő rendszerű katasztrófa védelmi ifjúsági verseny megyei döntője. Dunaújvárost a Rudas Közgazdasági Szakközépiskola csapata képviselte. Tekintettel arra, hogy csak az első helyezett csapat jutott tovább az országos megmérettetésre, így ezúttal a mieinknek nem lesz folytatás, ám eredményes szereplésük bizonyítékaként a Magyar Polgári Védelmi Szövetség Fejér Megyei szervezetének különdíját nyerték el. A serleget a katasztrófa- és polgári védelmi feladatokat legjobban teljesítő csapat kapja minden évben.
Lóki Richárd, a Dunaújvárosi Polgári Védelmi Kirendeltség vezetője ezúton is köszönetét fejezi ki a Rudasos diákoknak és személyesen is gratulált a csapat minden tagjának.
Csapat tagjai: Lukács Éva, Újhelyi Nikolett, Tóth Ildikó, Babai Vivien
Felkészítő tanár: Szemenyei István

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2008. április 29.