fő tartalom

Informatikai munkák: egy-egy nap szünet két kormányablakban

A Fejér Megyei Kormányhivatal értesíti az ügyfeleket, hogy a polgárdi kormányablakban augusztus 19-én, a székesfehérvári kormányablakban augusztus 24-én informatikai karbantartási, illetve korszerűsítési munkálatokat végez a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH), ezért egy-egy napig szünetel az ügyfélfogadás.
 

A Fejér Megyei Kormányhivatal értesíti az ügyfeleket, hogy a polgárdi kormányablakban, augusztus 19-én informatikai karbantartási munkálatokat végez a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH). Ezért e napon nem lesz ügyfélfogadás. Az ünnepnap, illetve munkaszüneti napok után, augusztus 24-én, hétfőn a megszokott rendben várja az ügyfeleket a polgárdi kormányablak.

Augusztus 24-én, hétfőn a székesfehérvári kormányablakban szünetel az ügyfélfogadás, mert a KEKKH a munkaállomások operációs rendszereit állítja át, és a  fotókamerákat cseréli. Augusztus 25-én, kedden a megszokott rendben várja az ügyfeleket a székesfehérvári kormányablak.
Kérjük az ügyfelek megértését.

(Fejér Megyei Kormányhivatal)

  • Létrehozva: 2015. augusztus 10.