fő tartalom

Csathó Katalin Ildikó

Csathó Katalin Ildikó a Pécsi Tudományegyetemen diplomázott, pedagóguspályáját a Petőfi Sándor Általános Iskolában kezdte, majd két tanév után a Szórád Márton Általános Iskolában folytatta, ahol 23 évet töltött biológia-technika-kémia szakos tanárként. 2011-ig az Arany János Általános Iskolában végezte oktató-nevelő munkáját, és ebben az évben csatlakozott a Kereskedelmi Iskola tantestületéhez. Az intézményben nemcsak nevelője, mentora volt sok-sok diáknak, de hiteles pedagógiai munkájával példakép is a fiatalok számára.

A digitális tananyag készítésében is élen járt, számtalan szemléltetőanyagot tett közkinccsé kollégái számára. Nagy hangsúlyt fektetett a tehetséggondozásra, de figyelmet fordított a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatására is, önbizalmat és motivációt adott nekik. Komoly Együttműködő, támogató személyiség. eredményeket ért el a tanulás tanításában.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a pedagógus pályán eltöltött példaértékű évtizedek, a tartalmas és gazdag tanári életpálya elismeréseként, valamint a januári nyugdíjba vonulása alkalmából a Pedagógus Életpályáért Emlékérmet Csathó Katalin Ildikó részére adományozta.

  • Frissítve: 2024. június 17.
  • Létrehozva: 2024. június 17.